tandläkare_bild

Om oss – DentOn Tandvård

Kontakta oss idag för kvalitativ tandvård. Vi är ett litet team med stora erfarenheter inom tandvården.

nata5-1

Natalie, legitimerad tandläkare, utbildad vid Umeå Universitet, med 16 års erfarenhet både från den offentliga och den privata sektorn. Hon är kunnig tandläkare som har varit klinikchef på flera kliniker och handledare för ett flertal tandläkare. 2 år som tandläkare i Schweiz med högkvalitativ estetisk tandvård har ytterligare bidragit till hennes kompetens. Hon har jobbat inom både barn- och vuxen-tandvård. Kirurgi samt behandling av tandvårdsrädda patienter är också en utav hennes starkaste sidor. I hennes händer kan vem som helst känna sig trygg och omhändertagen.

maja1-1

Maja, legitimerad tandläkare, ung och ambitiös person med mycket hög social kompetens som blir snabbt omtyckt av alla. Hon är omtänksam och ser till att du som patient står i fokus och får den trygghet du behöver.

Rotbehandlingar och protetik ligger henne varmt om hjärtat men även tandvårdsrädda och implantat-intresserade patienter då hon har forskat inom detta område.

Hon har redan jobbat 2 år på DentOn Tandvård och trivs bäst i mindre team i privat regi.

anamaria2-1

Ana Maria, vår duktiga tandsköterska, som har en förstående och vänlig ton, är spindeln i nätet på kliniken. Det är hennes trevliga röst som du som patient möter när du kontaktar oss. Hon ser till att du snabbt blir omhändertagen hos oss.

 

Hela kliniken uppdateras ständigt på det senaste inom tandvården och är därmed även nu certifierade tandläkare inom den nyaste och snabbaste metoden inom tandkorrigering, Inman Aligner samt Clear Smile Aligners, båda avtagbara och osynliga tandställningar. Ring oss för att få en tid och se om den passar just dig!