Om oss

Kontakta oss idag för kvalitativ tandvård. Vi är ett litet team med stora erfarenheter inom tandvården.

Rekommenderade 8 år i rad

Hela kliniken uppdateras ständigt på det senaste inom tandvården och är därmed även nu certifierade tandläkare inom den nyaste och snabbaste metoden inom tandreglering, Inman Aligner samt Clear Smile Aligner, båda avtagbara och osynliga tandställningar.

Teamet

Natalie Stevanovic

Legitimerad Tandläkare

Talar följande språk:

Svenska, engelska, tyska, polska, serbokroatiska

Utbildad vid Umeå Universitet, med 23 års erfarenhet, både från den offentliga och den privata sektorn. Hon är kunnig tandläkare som har varit klinikchef på flera kliniker och handledare för ett flertal tandläkare och tandsköterskor. 2 år som tandläkare i Schweiz med högkvalitativ estetisk tandvård har ytterligare bidragit till hennes kompetens.

Estetiska och protetiska behandlingar, tandreglering med osynliga skenor samt tandvårdsrädda patienter ligger henne varmt om hjärtat.  I hennes händer kan vem som helst känna sig lugn och avslappnad.

På senare år håller hon även i föreläsningar inom komposit-lagningar och estetik till andra tandvårdskollegor.

Helin Hesselmar

Legitimerad Tandläkare

Talar följande språk:

Svenska, engelska, kurdiska, lite arabiska

Helin tog examen 2016 vid Karolinska Institutet och har sedan dess arbetat som allmäntandläkare vid såväl Folktandvården som den privata sektorn.

Helin har vidareutbildat sig inom bl.a. kirurgi och implantat-behandlingar samt Invisalign (osynlig tandreglering) men jobbar även mycket med estetisk tandvård.

Hon är mån om att patienter känner sig inkluderade och delaktiga i planering av deras behandlingar och att de ska få en bättre tuggförmåga och livskvalitet efter genomförd terapi.

Hon brinner för sitt yrke och strävar alltid efter att vidareutvecklas inom tandläkaryrket.

Sanja Jovanovic

Legitimerad Tandhygienist

Talar följande språk:

Svenska, engelska, serbokroatiska

Sanja, vår duktiga tandhygienist, är uppskattad för sin sociala förmåga och glada min.

 Hon blev klar tandhygienist år 2017.

Hos henne får alla en smärtfri och god tandvård.  Som tandhygienist är hon även ivrig att dela med sig av sina kunskaper om den goda tandhälsan samt bidra till en god munvård. 

Mest, så tycker hon om att samarbeta med patienterna och se förändringar samt positiva resultat som hennes tandhygienistbehandling leder till.

En glad och positiv tjej som alltid ser fram emot nya utmaningar.

Marta Drweska

Tandsköterska

Talar följande språk:

Svenska, engelska, polska

Marta har jobbat som tandsköterska i 20 år och brinner för sitt yrke och att kunna hjälpa andra människor i sitt dagliga arbete. Det är viktigt för henne att varje patient känner sig väl omhändertagen och trygg.

Hon är vår “spindel i nätet” på kliniken och det är hennes vänliga röst som du får höra när du ringer.

Hon tycker att det bästa med att jobba på DentOn Tandvård är gemenskapen och lagandan som finns i teamet samt den positiva energin som smittar av sig till våra patienter.