Om oss

Kontakta oss idag för kvalitativ tandvård. Vi är ett litet team med stora erfarenheter inom tandvården.

Rekommenderade 8 år i rad

Hela kliniken uppdateras ständigt på det senaste inom tandvården och är därmed även nu certifierade tandläkare inom den nyaste och snabbaste metoden inom tandreglering, Inman Aligner samt Clear Smile Aligner, båda avtagbara och osynliga tandställningar.

Teamet

Natalie Stevanovic

Legitimerad Tandläkare

Talar följande språk

Utbildad vid Umeå Universitet, med 21 års erfarenhet, både från den offentliga och den privata sektorn. Hon är kunnig tandläkare som har varit klinikchef på flera kliniker och handledare för ett flertal tandläkare och tandsköterskor. 2 år som tandläkare i Schweiz med högkvalitativ estetisk tandvård har ytterligare bidragit till hennes kompetens.

Kirurgi samt behandling av tandvårdsrädda patienter är också en utav hennes starkaste sidor. I hennes händer kan vem som helst känna sig trygg och omhändertagen.

Elin Andersson

Legitimerad Tandhygienist

Talar följande språk

Elin, vår duktiga tandhygienist, som är uppskattad för sina sociala förmågor men även för sitt ödmjuka sätt att genomföra patientbehandlingarna, blev klar tandhygienist år 2010, vid Jönköpings Universitet.

Hos henne får alla en smärtfri och god tandvård.  Även patienter med tandvårdsrädsla återkommer gärna till henne.

Eftersom hon ständigt gillar att utvecklas och ha nya utmaningar,  så utbildades hon även till redovisningskonsult och blev färdig 2020 vid Frans Schartaus Handelsinstitut. Därmed jobbar hon deltid hos DentOn Tandvård och deltid på Arninge Golf klubb som redovisningskonsult.

Marta Drweska

Tandsköterska

Talar följande språk

Marta har jobbat som tandsköterska i 19 år och brinner för sitt yrke och att kunna hjälpa andra människor i sitt dagliga arbete. Det är viktigt för henne att varje patient känner sig väl omhändertagen och trygg.

Hon är vår “spindel i nätet” på kliniken och det är hennes vänliga röst som du får höra när du ringer.

Hon tycker att det bästa med att jobba på DentOn Tandvård är gemenskapen och lagandan som finns i teamet samt den positiva energin som smittar av sig till våra patienter.